DELIBIO groothandel en leverancier van bio producten aan professionelen.

Gevestigd in Nijvel, DELIBIO is een groothandel, leverancier en distributeur van verse biologische producten aan winkels, coöperatieven en restaurants.

Onze doelstelling als Belgische groothandel in bio :

  • Bevoordelen van Belgische en Franse producenten.

  • Snelle leveringen volgens uw behoeften.

  • Aanbieden van een uitgebreid assortiment aan bio producten met een uitstekende kwaliteit/prijs verhouding.

Onze klanten

DELIBIO is een groothandel voor professionelen. Dankzij ons uitgebreid assortiment van biologisch vers, richten we ons op winkels, coöperatieven, restaurants en catering.Als groothandel in bioproducten voor professionelen zijn we gespecialiseerd in verse producten afkomstig van gecertificeerde biologische landbouw. Wij zijn pleitbezorgers voor de consumptie van bioproducten omdat de voordelen legio zijn :

  • Bescherming van de biodiversiteit

  • Behoud van landschappen

  • Bescherming van het grondwater

  • Vruchtbaarheid van de bodem

Kortweg, bijdragen aan de bescherming van onze planeet.

Ons engagement

Ons professioneel team selecteert met zorg de producten uit ons assortiment. Al onze bioproducten worden met zorg getest om u een optimale kwaliteit te kunnen bieden. Onze bioproducten komen voornamelijk van Belgische producenten maar ook van Franse producenten.

Ook onze filosofie en onze aanpak is gebaseerd op het ecologisch principe, het is voor ons essentieel om dit blijvend toe te passen bij onszelf en onze leveranciers.

Ons biologisch assortiment

Al onze producten hebben een plaats in de biowinkel of als ingrediënt in een biologische maaltijd. DELIBIO, als leverancier van bioproducten, heeft hoogkwalitatieve producten. Van groenten en fruit, zuivel, vegetarische producten, vlees en broodbeleg tot vis en andere bereide maaltijden.

Wij werken met gecertificeerde producenten die transparent zijn in hun aanpak en in hun producten. Het is essentieel ervoor te zorgen dat de consument inzicht heeft in de werking van de producent, zowel over de productie omstandigheden als in de traceerbaarheid en transparantie betreffende de garanties.

Ons distributieteam zet zich dagelijks volledig in om te kunnen voldoen aan de specifieke wensen van de klant en in het beheer van het versassortiment. Hierbij bieden we u het volgende aan :

  • Maximale beschikbaarheid

  • Hoge rotatie van onze assortiment

  • Toegang tot het volledige assortiment.

Ons objectief is om de voorraadhoogte bij u en bij ons zo laag mogelijk te houden !!

DELIBIO, Leverancier van bioproducten levert dagelijks met zijn eigen vloot van gekoelde vrachtwagens. Wij zetten alles in het werk om de klanttevredenheid te bewaren en verbinden ons ertoe om het bewustzijn betreffende een efficiënte landbouw en gezonde voeding te verhogen.