Word klant van Delibio

Ons bedrijf levert winkels, coöperatieven, restaurants en professionelen met verse en biologische producten. Wenst u klant te worden? Aarzel niet om contact op te nemen en vul het document in dat u ons nadien opstuurt.

Schrijf u in

Levering op maat

Gelegen te Nijvel, in het hart van België, DELIBIO verzekert het transport en de logistiek van uw biologische producten. Onze strategische ligging laat ons toe om steeds snel op uw professionele noden in te kunnen gaan.

Onze producenten

Het merendeel van de biologische producten die u bij ons kan bestellen zijn afkomstig van Belgische en Franse producenten. Het is voor ons essentieel om met naburige producenten te kunnen werken om de impact op het milieu te beperken.

Bio gecertificeerde producten

Uw BIO groothandel DELIBIO werkt met bio gecertificeerde producenten voornamelijk uit België en Frankrijk. Dit om u totale transparantie te garanderen betreffende de producten. Wij worden gecontroleerd door Certisys.

Contacteer ons

Het bedrijf

Groothandel en distributeur van bioproducten, DELIBIO is de partner van veel winkels, restaurants, coöperatieven en professionelen in de voedingsnijverheid. Onze bioproducten zijn voornamelijk afkomstig van Belgische producenten en zijn met zorg gekozen door ons team. Wij testen elk product alvorens ze aan u aan te bieden. Ons team staat volledig ten dienste van de klanten om aan uw specifieke verwachtingen te voldoen en om het beheer van van uw assortiment te faciliteren.

Ons doel:

  • Leveren van verse biologische producten van hoge kwaliteit.
  • Verzekeren van snelle leveringen met gekoeld transport
  • Aanbieden van een uitgebreid assortiment met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.